Supervisie                                          

Voor studenten van de Academie voor Psychodynamica (alle studierichtingen) is het mogelijk om in een groepje van 3 tot 6 studenten intervisie onder supervisie te volgen. Dit kan zowel bij mij in de praktijk, of bij jou of een van je medestudenten.

Supervisie is een verplicht onderdeel van de diverse opleidingsrichtingen, maar is bovenal vooral enorm leerzaam.
De kosten zijn € 150,- exclusief BTW en eventuele reiskosten, en een bijeenkomst duurt 3 uur.
Ook nadat jij jouw opleiding hebt afgerond kan het heel fijn zijn om met je eigen intervisiegroep nog eens wat technieken te oefenen.

studenten-gekleurd-1 Studenten


Training

Heb jij als student een andere vraag, of wil je extra training of een workshop in een specifiek onderwerp? Dan ga ik daar heel graag met je over in gesprek om de wensen en mogelijkheden te onderzoeken.

 

Eigen cliënt

Loop jij soms in een oude valkuil? Vergeet je af en toe nog om op de kleinste signalen te letten? Of heb je op een andere manier het idee dat jouw sessie misschien soms niet helemaal lekker loopt?
Of misschien vind je het aankomende tentamen/examen spannend en wil je hier gewoon voor oefenen.

Dit kan door individuele begeleiding bij een sessie met jouw eigen cliënt. Jij doet dan zelf de sessie bij mij in de praktijk, waarbij ik met je meekijk en jou voorzie van begeleiding en feedback op de door jou gewenste manier. Dit kan een hele fijne en opbouwende manier zijn om jezelf te trainen en ter voorbereiding op een tentamen/examen.
De kosten hiervoor zijn €50,- per uur exclusief BTW.
Als student van de Academie voor Psychodynamica krijg je hier tevens stage-uren voor.

Alle bovengenoemde kosten kun je opvoeren onder studiekosten bij de belastingopgave. Kijk voor meer informatie op www.belastingdienst.nl