Neem contact op

Heb je vragen over therapie of trainingen, wil je meer informatie of wil je een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact op. De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Telefoon: 06-28256139 (ook voor Whatsapp)

Email: willeke.wijzerkracht@outlook.com

Of gebruik het contactformulier hieronder.

Contactformulier tijdelijk buiten gebruik.

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met het verwerken van bovenstaande persoonsgegevens zoals aangegeven in de privacyverklaring

 

IMG_5044-e1634153502688-1024x724 Praktische informatie

Tarieven:CRKBO_Docent_CMYK Praktische informatie

Aangezien mijn trainingen en voorlichtingen op maat gemaakt zijn, zijn de kosten dat ook.

Het tarief is afhankelijk van jouw wensen, de locatie en van de tijdsduur.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en/of een offerte gerust contact op.

Psychodynamische therapie: €80,- per uur. Therapie is vrijgesteld van BTW.
Coaching: €80,- per uur exclusief 21% BTW.

Voor elk traject bij Wijzerkracht zijn de algemene voorwaarden van kracht.


Vergoedingen:

Als therapeut ben ik aangesloten bij beroepsvereniging VBAG en ben ik opgenomen in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Veruit de meeste ziektekostenverzekeringen vergoeden daardoor een deel van de sessie-kosten vanuit de aanvullende verzekering. Dit betekent dat het niet ten laste komt van het eigen risico. Neem contact op met je zorgverzekeraar of bekijk de polisvoorwaarden om te zien of vergoeding mogelijk is. De sessies vallen onder “psychosociale zorg”.

Nieuwe-logos-VBAGRBCZ-1024x193 Praktische informatie

Coaching komt niet voor vergoeding in aanmerking.
De kosten voor coaching kunnen soms op andere manieren worden vergoed.

Via je werkgever
Je kunt aan je werkgever vragen of je gebruik mag maken van het opleidingsbudget voor je coachtraject.
Doorgaans zijn de kosten van een cursus vele malen hoger, en wordt een coachtraject bovendien als effectiever ervaren.

Via de Arbodienst
Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid deze (coach)kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.

Via de Belastingdienst
De kosten van een coach-traject (inclusief BTW) kun je als particulier als scholingskosten opvoeren. Dat kan wanneer het traject gericht is op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden om jouw werk te kunnen uitoefenen. De kosten voor een coach-traject voor zelfstandig ondernemers zijn voor de belastingdienst aftrekbaar als bedrijfskosten.

Via het UWV
Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en reintegratie. Soms kun je met het UWV een individuele reintegratie-overeenkomst afsluiten. Het UWV stelt dan een budget aan je beschikbaar waarmee je je coach-traject geheel of gedeeltelijk kunt betalen.

Bereikbaarheid:

Mijn praktijk is gevestigd in Sliedrecht en ligt op minder dan 5 minuten van snelweg A15.
Daarnaast is de locatie goed te bereiken met verschillende buslijnen (uitstappen halte Deltalaan) en ligt het treinstation ( Sliedrecht-Baanhoek) op ongeveer 15 minuten lopen. Vanaf het treinstation is het ook mogelijk op de bus (Qbuzz R-Net 491) te stappen.
Om een routebeschrijving te maken in maps, klik hier.

Klachten en geschillen:

Wanneer je het ergens niet mee eens bent binnen jouw behandeling, ga ik natuurlijk graag met jou in gesprek om dit op te lossen.
Daarnaast ben ik zorgverlener aangesloten bij een klachten- en geschillencommissie die ingezet kunnen worden wanneer wij er samen niet uit komen. Voor meer informatie hierover, klik hier.